top of page

WFC & WMKF Európa-bajnokság, Milánó, Olaszország, 2017.05.27-28

Ismét hatalmas sikerrel tért haza komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Bulls Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője és az Unicentral Bulls Thai Box Klub versenyzője a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council és a WMKF – World Martial Kombat Federetaion Európa-bajnokságáról.


Ezen a fantasztikus hétvégén harcosunk ’A kategóriás’ profi muay thai Európa-bajnoki övvel bizonyította be ismét, hogy az állandó kitartó munka, a sok áldozat és az ellentmondást nem tűrő akarat segítségével újra és újra valóra válthatjuk az álmainkat és elérhetjük céljainkat.


Grónai -65 kg-os súlycsoportban, védő felszerelés nélkül 5x3 percre kiírt mérkőzésen az első két menetben határozott combrúgásokkal puhította és végül könyök-, klincs és térd technikákkal törte meg, a nála jóval magasabb ellenfelét. A francia harcosnak már az első menetben jelentősen eleredt az orra vére, akit végül Sándor a harmadik menetben térd KO-val búcsúztatott, ezzel megszerezve második ’A kategóriás’ profi muay thai bajnoki övét.


Felkészítő edző: Csányi János, Vlasich Róbert


Erőnléti edző: Berta Csaba


Köszönjük szépen a segítséget támogatóinknak: Komárom városa, Bihari Balázs (Balázs Svédmasszázs Szalon), Nakor Kft.


Gratulálunk a Csapatnak!




Friss hírek
Hírek
Címkék
Még nincsenek címkék.
Kövess minket
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
Kategóriák
bottom of page