WFC & WMKF Európa-bajnokság, Milánó, Olaszország, 2017.05.27-28

May 28, 2017

Ismét hatalmas sikerrel tért haza komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Bulls Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője és az Unicentral Bulls Thai Box Klub versenyzője a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council és a WMKF – World Martial Kombat Federetaion Európa-bajnokságáról.

 

Ezen a fantasztikus hétvégén harcosunk ’A kategóriás’ profi muay thai Európa-bajnoki övvel bizonyította be ismét, hogy az állandó kitartó munka, a sok áldozat és az ellentmondást nem tűrő akarat segítségével újra és újra valóra válthatjuk az álmainkat és elérhetjük céljainkat.

 

Grónai -65 kg-os súlycsoportban, védő felszerelés nélkül 5x3 percre kiírt mérkőzésen az első két menetben határozott combrúgásokkal puhította és végül könyök-, klincs és térd technikákkal törte meg, a nála jóval magasabb ellenfelét. A francia harcosnak már az első menetben jelentősen eleredt az orra vére, akit végül Sándor a harmadik menetben térd KO-val búcsúztatott, ezzel megszerezve második ’A kategóriás’ profi muay thai bajnoki övét.

 

Felkészítő edző: Csányi János, Vlasich Róbert

 

Erőnléti edző: Berta Csaba

 

Köszönjük szépen a segítséget támogatóinknak: Komárom városa, Bihari Balázs (Balázs Svédmasszázs Szalon), Nakor Kft.

 

Gratulálunk a Csapatnak!

 

 

 

 

Please reload

Friss hírek

Megatech Gála, Tatabánya

August 26, 2017

1/10
Please reload

Hírek
Please reload

Címkék
Please reload

Kövess minket
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
Please reload

Kategóriák

MUAY THAI ¤ KICK-BOX - K-1 ¤ CROSS FIT ¤ SZEMÉLYI EDZÉS ¤ ERŐ-, ÉS ÁLLÓKÉPESSÉG FEJLESZTÉS ¤ KONDÍCIÓ FEJLESZTÉS ¤ TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

© 2016 by Vica